Tilat ja tarjoilut toiveidesi mukaan

Saunatilat (Välivainio)

Paulaharjuntie 20:n saunatiloihin kuuluu takkatila, jossa on tilaa noin 20 henkilölle. Tilasta löytyy baarikeittiö, jossa varusteluina kahvinkeitin, mikroaaltouuni, liesi sekä astianpesukone.

Asiakas voi tuoda tiloihin omat alkoholijuomat, ruokatarjoilut Unirestan Juhula Cateringin kautta. Takkatilassa on iso pöytä 12 henkilölle. Tilassa on lisäksi sohvaryhmä noin 8 hengelle ja ulkotasanteella oleva parveke. Parvekkeella ulkokalusteet 10:lle.

Saunatiloissa on kaksi erillistä pukuhuonetta (naiset ja miehet), jotka yhdistyvät pesutilaan ja noin 8 hlö:n saunaan.

Pelkkä takkatila (ei saunomismahdollisuutta)

Tilavuokra 25€/h, puoli päivää 80 € tai koko päivä 150 €. Hinta sisältää tilan käytön ja siivouksen.

Takkatila ja sauna

Tilavuokra 375 €/kerta+6,50 €/hlö, varattavissa iltapäivästä klo 23 saakka.

Saunavarauksen hinta sisältää tilojen käytön, pyyhkeet, laudeliinat, pesuaineet saunalla sekä siivouksen. Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24 %.

Kysy lisää ja varaa tilat sekä tarjoilut: catering@uniresta.fi tai 044 3500 427

 

Kokoustilat (Välivainio)

Ilmatar

Ilmatar on ravintolamme läheisyydessä toimiva pieni kokoustila, jossa paikkoja 18 - 20 henkilölle. Kokoustilassa on videotykki, valkokangas sekä fläppitaulu. Tilavuokra 25 €/h, puoli päivää 80 € tai koko päivä 150 €.

Kalevala

Kalevala on rakennuksen katutasossa sijaitseva kokoustila, jossa on paikkoja 48 henkilölle. Kokoustilassa on videotykki, valkokangas sekä fläppitaulu. Tilavuokra 39 €/h, puoli päivää 120 € tai koko päivä 220 €.

 

Kokoustilat (Rehapolis)

Ravintolassamme on kaksi viihtyisää kabinettia, joita voidaan käyttää joko yhdessä tai erikseen. Kokoustiloissa on lehtiötaulu, piirtoheitin, valkokangas ja dataprojektori. Tilat ovat esteettömät. Tilavuokra: koko tila 35 €/h tai 210 €/koko päivä (klo 8 - 16) ja väliovella kahtia jaetun kabinetin toinen puoli 20 €/h.


Myös ravintolamme ovat varattavissa yksityistilaisuuksiin. Kysy lisää tiloistamme ja tee varaus: catering@uniresta.fi

Makosat tarjoilut kruunaavat tilaisuutesi

Olipa kyseessä kokous, koulutus, saunailta tai isompikin juhla, tilaisuutesi kruunaavat herkulliset tarjoilumme! Omassa konditoriassamme valmistuvat haaveidesi kakut ja muut ihanat leivonnaiset. Toimitamme makosat tarjottavat omien tilojemme lisäksi kaiken kokoisiin tilaisuuksiin Oulun alueelle. Halutessasi varaat kauttamme myös sauna- ja juhlatiloja eri puolilta Oulua.

Pirauta tai laita sähköpostia tulemaan ja kerro toiveesi, niin suunnitellaan oikein makosat juhulat!
044 350 0427 tai catering@uniresta.fi

Asteikolla 1–5 annan kaikesta saamastani palvelusta vähintään 6, aivan huikean hieno prosessi ensimmäisestä sähköpostista tilaisuutemme tarjoiluun saakka!"

Asiakkaamme

Esimerkkejä suosituimmista menuistamme

Anna palautetta / Pyydä tarjous

 

044 3500 427

catering@uniresta.fi

Yhteydenottolomake