Ajankohtaista! Tilaa makosat jouluherkut ennakkoon verkkokaupastamme ma 14.12. klo 12 mennessä!

***

Makosa kauppa -verkkokauppamme kautta voit tilata makosaa kotiruokaamme suoraan kotiovellesi tai työpaikallesi! Verkkokauppa palvelee arkisin osoitteessa www.makosakauppa.fi.

Toimitamme oululaisten arjen iloksi ja avuksi kotiruokaa sekä lämpiminä lounasannoksina että kilohintaan myytävinä jäähdytettyinä annoksina. Tarjolla on päivittäin vaihtuva valikoima erilaisia kotiruokia sisältäen lihaa tai kalaa sekä kasvisvaihtoehdon. Lämpimien lounaiden hinnat alkaen 6,80 euroa, jäähdytettyjen alkaen 5 €. Ruuan kylkeen on saatavilla mm. raikasta salaattia, uunituoretta leipää ja makosaa jälkiruokaa. Tuotteissa suosimme tuttuun tapaan paikallisia toimijoita ja raaka-aineita, ja ruoka valmistuu omassa keittiössämme.

Kuluvan päivän tilaukset toivomme klo 10.30 mennessä. Ruokatilauksia toimitamme arkisin klo 10–13 seuraaville alueille:
Oulun alue (pois lukien Kempele, Oulunsalo, Kiiminki, Haukipudas, Ylikiiminki ja Yli-Ii) hintaan 12 €/kerta. Yli 40 €:n tilauksiin kuljetus on maksuton. Tilaa makosat lounaat vaikka porukalla työkavereidesi kanssa suoraan työpaikallesi! Makosan tuotteet on mahdollista noutaa myös suoraan noutopisteestämme, joka on Välivainion ravintola Makosa (Paulaharjuntie 20, 90530 Oulu).

Ruokaa on mahdollista tilata myös sähköpostitse (kauppa@ravintolamakosa.fi) tai puhelimitse (044 0844 333). Mikäli haluat maksaa tilauksesi Lounasseteleillä, Eazybreakilla tai muilla lounaseduilla, soita tai laita tilauksesi meille sähköpostilla.

Makosia herkutteluhetkiä!