Olemme avanneet huhtikuussa uuden verkkokauppamme, jonka kautta voit tilata makosaa kotiruokaamme suoraan kotiovellesi tai työpaikallesi! Verkkokauppa palvelee arkisin osoitteessa www.makosakauppa.fi.

Toimitamme oululaisten arjen iloksi ja avuksi kotiruokaa sekä lämpiminä lounasannoksina että kilohintaan myytävinä jäähdytettyinä annoksina. Tarjolla on päivittäin vaihtuva valikoima erilaisia kotiruokia sisältäen lihaa tai kalaa sekä kasvisvaihtoehdon. Lämpimien lounaiden hinnat alkaen 6,80 euroa, jäähdytettyjen alkaen 5 €. Ruuan kylkeen on saatavilla mm. raikasta salaattia, uunituoretta leipää ja makosaa jälkiruokaa. Tuotteissa suosimme tuttuun tapaan paikallisia toimijoita ja raaka-aineita, ja ruoka valmistuu omassa keittiössämme.

Uutta! Ma 1.6. alkaen voit tilata meiltä myös Villa Hannalan maankuulua lohikeittoa. Saatavana ma–la klo 10.30–14.30, nouto suoraan Hannalasta (Kahvelitie 1, Toppilansaari, Oulu)

Makosan ruokatilauksia toimitamme arkisin klo 10–14 seuraaville alueille:
Oulun alue (pois lukien Kempele, Oulunsalo, Kiiminki, Haukipudas, Ylikiiminki ja Yli-Ii) hintaan 9,90 €/kerta. Yli 40 €:n tilauksiin kuljetus on maksuton.
Jatkossa verkkokaupan valikoimaa sekä palvelujemme toimitusaikoja on tarkoitus laajentaa.

Koronaepidemian vuoksi ravintolamme Välivainiolla ja Kontinkankaalla Rehapoliksessa ovat väliaikaisesti suljettuina, ja palvelemme vain verkkokaupan kautta. Ruokaa on mahdollista tilata myös sähköpostitse (kauppa@ravintolamakosa.fi) tai puhelimitse (044 0844 333). Mikäli haluat maksaa tilauksesi Lounasseteleillä, Eazybreakilla ja muilla lounaseduilla, soita tai laita tilauksesi meille sähköpostilla.

Makosia herkutteluhetkiä!