Makosa kauppa -verkkokaupan kautta voit tilata makosaa kotiruokaa suoraan kotiovellesi tai työpaikallesi! Verkkokauppa palvelee arkisin osoitteessa www.makosakauppa.fi.

Tarjoamme oululaisten arjen iloksi ja avuksi kotiruokaa lämpiminä lounasannoksina. Tarjolla on päivittäin vaihtuva valikoima erilaisia kotiruokia sisältäen lihaa tai kalaa sekä kasvisvaihtoehdon. Lämpimien lounaiden hinnat alkaen 8,50 euroa. Ruuan kylkeen on saatavilla mm. raikasta salaattia, uunituoretta leipää ja makosaa jälkiruokaa. Tuotteissa suosimme tuttuun tapaan paikallisia toimijoita ja raaka-aineita, ja ruoka valmistuu omassa keittiössämme.

Tilaukset voi noutaa Ravintola Pekurista os. Torikatu 15-17, 4. krs. Kuluvan päivän tilaukset toivomme klo 13.00 mennessä. Ruokatilauksia toimitamme arkisin klo 10.30–13 seuraaville alueille:
Oulun alue (pois lukien Kempele, Oulunsalo, Kiiminki, Haukipudas, Ylikiiminki ja Yli-Ii) hintaan 25 €/kerta. Yli 100 €:n tilauksiin kuljetus on maksuton. Tilaa makosat lounaat vaikka porukalla työkavereidesi kanssa suoraan työpaikallesi! Makosan tuotteet on mahdollista noutaa myös suoraan noutopisteestämme, joka on Ravintola Pekuri.

Ruokaa on mahdollista tilata myös sähköpostitse (kauppa@ravintolamakosa.fi) tai puhelimitse (044 0846 850). Mikäli haluat maksaa tilauksesi Lounasseteleillä, Eazybreakilla tai muilla lounaseduilla, soita tai laita tilauksesi meille sähköpostilla.

Makosia herkutteluhetkiä!